Haal een content creator in huis

Je website inhoudelijk extra punch geven of op de sociale media overtuigend uitpakken met originele (video)content? Denk: postjes die likes én leads opleveren? Of meer respons genereren op je nieuwsbrieven? Het is maar een woord.

Onze content creators komen je onlinemarketingteam (tijdelijk) versterken met straffe ideeën en aantrekkelijke content. Ze worden on-site en dedicated op jouw project ingezet voor de beste resultaten.

Verras je doelgroepen met straffe content

De opdracht van onze content creators is duidelijk: zij denken mee na over hoe jij je boodschap inhoudelijk het best kan verpakken om meer impact te genereren via de socials, je website of je andere digitale kanalen. Ze brengen ideeën aan en helpen die mee vorm te geven, in woord en beeld (lees: videomarketing).

Onze content creators die we bij jou plaatsen, hebben al heel wat watertjes doorzwommen. Ze zijn perfect mee met de laatste digitale evoluties en kunnen zo de content skills van je eigen medewerkers verder aanscherpen. You’re welcome!

Bespaar tijd en kosten

Dankzij deze flexibele detacheringsformule moet je zelf niet op zoek naar de geschikte kandidaat voor de job. Bovendien hoeft je HR- of marketingafdeling ook geen trainingen meer te voorzien. Dat regelen wij voor jou. Een hele verlichting!

Tijdelijk een content creator in huis halen helpt de boodschap die je via je website of socials verspreidt aan te scherpen en online meer impact te creëren.

Voor welke taken kan je onze content creators inschakelen?

Bekijk alle expertises

The perfect timing & match

Elke opdracht is anders. Daarom spreken we altijd duidelijk met je af waarvoor en voor hoe lang je digitale in-house ondersteuning nodig hebt. Je zal zien: we werken heel flexibel en transparant. Afhankelijk van jouw noden kijken we dan voor de juiste medewerker zodat deze perfect kan opereren als jullie collega.

Powered by D’M&S

Nood aan nog meer communicatieve power? Dankzij D’M&S Professionals geniet je mee van de crossmediale expertise in online, offline en live communicatie van de hele D’M&S communicatiegroep.

Hoe gaan we te werk voor jou?

Je weet wat je wil? Check! Maar wat zijn nu de next steps? Van intake-gesprek, het bepalen van de doelen tot de uitvoering en opvolging.

Bekijk onze aanpak

 

Ook een content creator on-site nodig?

Laten we afspreken. Samen bekijken we welk profiel in jouw team past en
hoe we je digitale marketing doeltreffend kunnen versterken.

Maak een afspraak