Versterk je team met onze online marketeers on-site

Kan je digital performance beter? Wil je je onlinemarketingteam tijdelijk versterken met een digital marketing expert met SEO- en media buying insights en skills?

D’M&S Professionals heeft de juiste specialisten voor al je digitale projecten. Zo kunnen we jouw team snel te hulp schieten en onze professionals binnen je organisatie aan het werk zetten. On-site en dedicated op jouw project voor de beste resultaten!

Scherp je skills en inzichten aan

Online marketing, SEO & SEA, content creatie... Je haalt met D’M&S Professionals de juiste digitale kennis binnen in jouw organisatie. Zo behoud je op elk moment de controle en kan je dagelijks efficiënt het geleverde werk opvolgen en aansturen.

Onze professionals worden continu opgeleid en zijn mee met de laatste digitale evoluties. Je eigen medewerkers doen hierdoor ook nieuwe marketinginzichten op. Digitale kruisbestuiving, heet dat.

Bespaar tijd en kosten

Dankzij deze flexibele detacheringsformule moet je zelf niet op zoek naar de geschikte kandidaat voor de job. Bovendien hoeft je HR- of marketingafdeling ook geen trainingen meer te voorzien. Dat regelen wij voor jou. Een hele verlichting!

Een digital marketeer engageren geeft je online marketing een boost, voor zolang jij dat wil of tot je doel bereikt is.

Voor welke taken kan je onze
digital marketeers in huis halen?

Bekijk alle expertises

The perfect timing & match

Elke opdracht is anders. Daarom spreken we altijd duidelijk met je af waarvoor en voor hoe lang je digitale in-house ondersteuning nodig hebt. Je zal zien: we werken heel flexibel en transparant. Afhankelijk van jouw noden kijken we dan voor de juiste medewerker zodat deze perfect kan opereren als jullie collega.

Powered by D’M&S

Nood aan nog meer communicatieve power? Dankzij D’M&S Professionals geniet je mee van de crossmediale expertise in online, offline en live communicatie van de hele D’M&S communicatiegroep.

Hoe gaan we te werk voor jou?

Je weet wat je wil? Check! Maar wat zijn nu de next steps? Van intake-gesprek, het bepalen van de doelen tot de uitvoering en opvolging.

Bekijk onze aanpak

Ook een online marketeer on-site nodig?

Laten we afspreken. Samen bekijken we welk profiel in jouw team past en
hoe we je digitale marketing doeltreffend kunnen versterken.

Maak een afspraak