Hoe gaan we te werk voor jou?

Het doel van onze aanpak is de digitale prestaties van jouw bedrijf te versterken. Met tijdelijke in-house support of strategisch advies. Maar hoe slagen we erin jou de digitale expertise te leveren die jij nodig hebt? Hoe vinden we de digital marketeer met de juiste competenties?

Voor het selecteren van de juiste digital marketeer gaan we niet over één nacht ijs. We volgen een procedure die jou de beste professional for the job oplevert.

Intake

Wat zijn de challenges? Waar heb je nood aan? Welk deel van je online marketing kan extra power gebruiken? In een intakegesprek zoeken we het samen uit.

Target

Eenmaal de verbeterpunten in je online marketing geïdentificeerd zijn en de doelstellingen bepaald, stellen we een plan van aanpak op en schetsen we het profiel van de geschikte kandidaat.

Deliver

Op basis van de hard en soft skills die jouw ideale digital marketeer moet hebben, selecteren we de kandidaat met het juiste (senior of junior) profiel en de juiste competenties.

Evaluate

We volgen onze professionals van dichtbij op en spreken maandelijks met jou en je team af om te kijken of alles naar wens loopt.

We blijven contact houden

Eenmaal onze digital expert bij jou aan het werk is, blijven we in contact. Dat is belangrijk, voor jou en voor onze professionals. Want ook al werkt hij/zij het grootste deel van de week on site, 1 dag verwachten we hem/haar bij ons op kantoor.

Waarom?

Zo houden onze professionals voeling met wat er leeft in de wereld van de communicatie. Ze delen ervaringen met collega’s binnen de D’M&S communicatiegroep, doen inspiratie op en krijgen opleidingen en trainingen om hun vaardigheden verder aan te scherpen.

Kortom, we laden ze tijdens die ene dag volledig op om de rest van de tijd bij jou het beste van zichzelf te geven!

Ook een professional on-site nodig?

Laten we afspreken. Samen bekijken we welk profiel in jouw team past en
hoe we je digitale marketing doeltreffend kunnen versterken.

Maak een afspraak